Taxi in Barcelona


ir a contenido

SERVEIS

A TAXI IN BARCELONA PODEM DONAR-LI A VOSTE O A LA SEVA EMPRESA EL SERVEI QUE
NECESSITEN.
AEROPORTS(Barcelona,Reus,Girona) PAQUETERIA URGENT,PORT DE BARCELONA,RUTAS TURISTICAS,VIATGES EN CARRETERA,VISITES GUIADES
TAMBE ES POT DEMANA UN TAXI PER A VISITAR ELS NOSTRES MONASTIRS (MONTSERRAT ,RIPOLL, SANT PERE DE RODES,ETC...)i MUSEUS com el de DALÍ a FIGUERES o THERMÁLIA a CALDES DE MONTBUÏ.

DEMANI PRESUPOST SENSE COMPROMIS

655 011 020
PAQUETERIA
En Taxi in Barcelona.com estem preparats per cualsevol urgencia que se li presenti a voste o a la seva empressa.
¡Recollim el paquet o document i en el més breu espái de temps o entreguem al destí.
Hi ha cents de circustancies en que taxi in barcelona.com pot donar-li una solució rapida i eficaz, un oblit, una urgencia , etc...,.................truquins en cualsevol cas i Taxi in Barcelona.com possara al seu servei el vehicle que necessiti.
Actuem en cualsevol indret de L.área Metropolitana, Catalunya i Espanya.

RUTES TURISTIQUES I VIATGES A CARRETERA
A Taxi in Barcelona.com li oferim la facilitat de veure nostre ciutat condal desde els nostres taxis, un recorregut desde els monuments de Gaudí ( La Sagrada Familia , El Parc Güell , La Casa Batlló , La Pedrera ) pasant per la Vila Olímpica , La Font de Colors de Montjuïc amb la muntanya magica, El Forum ,L a Torre Agbar , El Tibidabo i el seu parc d,atraccions , Les Rambes el Barri Gótic , El Mercat de la Boqueria etc......
Esculli els punts d,interes al seu gust o deixis assesorar per els nostres professionals i disfruti de la ciutat.
A mes es pot anar a cualsevol punt de Catalunya amb el nostre servei , La Abadia de Montserrat , El Museu Dalí , Thermália , Andorra , El Castell de Sant Ferrán......etc....
A Barcelona in Taxi.com treballem per donar-li la mayor comoditat i satisfacció amb nostres serveis.
A Taxi in Barcelona.com li oferim taxis per realitzar cualsevol trayecte , desde Barcelona fins el punt de la geografia Espanyola que desitges.
Tenim a la seva dispossició vehicles amb T.V. per fer mes agradable el seu viatge , si tingues la necessitat d,un vehicle equipat amb cadirete de bebé només el te que expecificar en la seva reserva online.DISPOSSICIÖNS
A Taxi in Barcelona.com possem al seu servei un vehicle el temps que el necessiti.

Nosaltres sabem les necessitats dels nostres clients i nostres professionals coneixen la ciutat de Barcelona , poligons industrials del área metropolitana i pobles a la perfecció.

Si necessites un vehicle que esperi mentres fa las seves visites i agilitzar el seu treball no dubti en trucar-nos o fer la seva reserva online.

Tambe pot necessitar un taxi per anar a altres ciutats i retornar , nosaltres els esperem el temps que faci falta, per exemple el circuit de Catalunya a Montmelo.

El nostre compromis es per a la seva comoditat.

AEROPORTS
A Taxi in Barcelona.com estem especialitçats en recorreguts i trayectes entre la ciutat condal i L,Aeroport de Barcelona o viceversa .
Per mayor comoditat i capacitat possem a la seva dispossició monovolums fins a 7 places,a mes vehicles hibrids,G.L.P. respectuossos amb el medi ambient en els seus desplaçaments a l,Aeroport oferim el maxim compromis amb els nostres clients.
L,Aeroport de Barcelona está situat al suroest de la ciutat,entre els municipois de Viladecans,El Prat del Llobregat i Sant Boi.La parada de taxis i es devant de les terminals on els recollirem o portarem cuan vosté o desitjes.
Recenment s´ha inagurat la nova terminal T1
Li oferim els nostres serveis les 24 hores del dia per cuansevol aeroport de Catalunya.
L,Aeroport de Girona está ubicat en el centre de la provincia , a prop dels Pirineus, la Costa Brava (Lloret de Mar ,Calella, Platja d,aro,,.etc..) i a 12 kilometros de la ciutat de Girona.
L,Aeroport de Reus está situat a 3 kilometros fins a Reus,13 fins a Tarragona i 100 kilometros de la ciutat de Barcelona.
Si viatge amb algun nen petit pot pusar-i a la seve reserva online que desitge un vehicle per al trayecte a l,aeroport amb cadireta de bebe.La Millor opció per vostè | admin@taxi-in-barcelona.com

Regresar a contenido | Regresar al menu principal